Budapest H-1041

KÁROLYI ISTVÁN U. 32.

+36-1-369-2849

TELEFON ÉS FAX

H - P: 9:00 - 15:30

NYITVATARTÁS

BEMUTATKOZÁS

A társaságot Hajdu Pál alapította még 1948-ban Újpesten.

Erdélyben,Segesváron tanulta ki a faesztergályos szakmát,így elmondható, hogy a cég több mint 70 éves múltra tekint vissza. Az idők során történtek némi változások, mint a telephely változás vagy a tulajdonosi szerkezet váltás,de ennek ellenére a cég azóta is folyamatosan működik.

1989-ben a tulajdonos változással egy időben Hajdu Pál és fia alakította át a vállalkozást és kapta a mai nevét: Hajdu és Fia Faesztergályos társaság.

A társaság vezetői Hajdu László faesztergályos mester és fia,Hajdu Gábor lettek. Mivel családi vállalkozásról van szó, a termékek értékesítését és az adminisztratív munkákat Hajdu Lászlóné társtulajdonos látja el.
A Hajdu és Fia Faesztergályos társaság egy nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás, ahol generációkon keresztül öröklődött át a tapasztalat és a tudás.

A társaság tulajdonosai s egyben vezetői mindig fontos értéknek tartották és értéknek tartják ma is a pontos, precíz, minőségi munkát.  Ezt várják el az összes munkatárstól is.

Ezért a termékek előállítása javarészt kézi esztergályozással történik, amelyből adódóan a kontúrok élesebbek és a felületek megmunkálásai szebbek, mint a manapság elterjedt automata munkánál.  Az évek során a cég alkalmazkodott a nagykereskedelmi igényekhez, melyekkel rendszeresen tömegmunkákat is vállal. A társaság rendelkezik többféle idomkéses félautomata gépekkel.

Fontos a társaság számára a vevők igényeinek kielégítése, hogy a vásárlók termékeiket elégedetten használják hosszú időn át.

Számos általunk készült munka visszaköszön a TV képernyőjéről, mozifilmekből, szállodákból,a  Budavári palotából.

2019-es művészetek palotája kiállításon hangfrekvencia kompozícióink is kiállításra kerültek.

Az évtizedek alatt több újságcikk és TV műsor is készült vállalkozásunkról.

Az első magyar játékgyár kisfilmet a műhelyünkben készítették 2004-ben.

Hajdu Pál és fia mindig fontosnak tartotta az utánpótlás képzést. Az évtizedek alatt sok kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező szakmunkást neveltek ki, többek közt Zámbó Sándornak a legendás Újpesti csatárnak és Solymosi II Gyulának is a faesztergályos műhelyünkből indult el a karrierje.

Ebből adódóan nincs az a faesztergályos munka, amit ne tudna a vállalkozás elvégezni.

A cég vezetői és tulajdonosai

Hajdu László

Ügyvezető

Hajdu Lászlóné

Hajdu Lászlóné

Ügyvezető

Hajdu Gábor

Hajdu Gábor

Ügyvezető helyettes